Era Fersktappet tran - Kort fortalt

Det er de som sier at vin er vin, og ost er ost. Men de som bryr seg, vet at det er like stor variasjon på dette, som det er på mennesker. Noen er sure, andre er søte. Noen er ville, andre er tamme. Sånn er det også med tran.

Jente med hvit t-skjorte og flette med gul strikk holder frem en flaske Era tran som er brun med gul kork

Vi som bryr oss om tran, vet at den ikke MÅ smake vondt. Faktisk kan vond tran være skadelig for deg. Den tranen som inneholder den beste kvaliteten, den som er full av de viktigste omega-3-fettsyrene og uten miljøgifter, skal smake og lukte nøytralt. Egentlig burde det ikke overraske at mat som lukter og smaker vondt, er av dårlig kvalitet. Vi drikker jo ikke sur melk. Så hvorfor skal vi drikke harsk tran?

 

To flasker med Era tran ved siden av hverandre. En tranflaske i eske og en tranflaske uten eske.

150ml Era Tran

Flytende fersk og frisk tran hjem til deg 

Bestefaren vår viste oss hvordan. Den beste tranen kommer fra det bærekraftige skreifisket i Vesterålen. Tranen utvinnes skånsomt mens fisken er helt fersk. De beste partiene plukkes ut og tappes på små flasker. Fersktappet kalles det, med kortest mulig vei fra hav til munn. Nøye kontrollert gjennom hvert steg i prosessen.

 

Era tran i esker liggende på et hvitt underlag

Slik bevarer man den nøytrale og friske smaken, samtidig som man hindrer oksidering og forringelse av kvalitet. Kunnskapen om foredling av fisk og koking av fiskeolje har utviklet seg i vår familie gjennom generasjoner. Ved å legge til en dråpe appelsin, og tilsette vitamin A, D og E har vi tilpasset tranen vår tid – både på smak og innhold, samtidig som tranen inneholder alt det gode kroppen har godt av.

Era tran er ingen mirakelkur. Men vi kan love deg et produkt proppfullt av innhold som kroppen trenger, uten miljøgifter, og som smaker godt. Slik gjør vi vårt for at tran kan bli en del av din daglige rutine – på veien mot et godt liv og en sunn helse – en skje om gangen. 

 

Husk å bruke koden «MINRUTINE» – Få første flaske gratis når du bestiller ditt abonnement.